Wegen Timber-tweeling scheiden zich mogelijk

11 maart 2021, 08:41

Het is nog maar de vraag of tweelingbroers Quinten en Jurriën Timber ook volgend seizoen samen bij Ajax spelen. In tegenstelling tot zijn broer Jurriën heeft Quinten nog geen akkoord bereikt met de Amsterdamse club over een nieuw contract. Haast is geboden, want de verbintenis van de negentienjarige middenvelder loopt komende zomer af.

Quinten is in tegenstelling tot zijn broer Jurriën nog niet doorgebroken in het eerste elftal. De middenvelder maakte onlangs in de topper tegen PSV en het bekerduel met sc Heerenveen deel uit van de wedstrijdselectie, maar kreeg geen speeltijd van Erik ten Hag. Zijn minuten maakt hij vooralsnog in de Eerste Divisie bij Jong Ajax. Verdeeld over drie seizoenen staat de teller op 35 wedstrijden en drie doelpunten.

"Er is veel aandacht van toonaangevende clubs uit binnen- en buitenland voor Quinten. Met enkele hebben we al gesproken", vertelt broer en zaakwaarnemer Christopher Coffie van Forza Sports Group tegen De Telegraaf. "We zijn ook nog in gesprek met Ajax. De komende weken zullen we bekijken wat het beste voor de ontwikkeling van Quinten is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen