PSG-supporters bezorgen selectie Barcelona slapeloze nacht

10 maart 2021, 17:21

Tijdens de avond voor het spannende duel met Paris Saint-Germain en Barcelona hebben een aantal PSG-supporters er alles aan gedaan om de nachtrust van de selectie van Barcelona eens goed te verstoren. Rond vier uur 's nachts werd de spelersgroep ruw gewekt door een grote vuurwerkshow van een groep supporters, waarna een uur later ook het brandalarm in het hotel af ging.

Het Franse RMC schreef woensdag over de incidenten bij het hotel van de Catalanen. Voor de deuren van het Pullman-Hotel, dichtbij de Eiffeltoren, verzamelden een aantal supporters zich om de nachtrust van de ploeg te verstoren. Toen er een aardige groep stond, werd er wat vuurwerk afgestoken. De harde knallen waren het begin van een rumoerige avond voor Koeman en zijn spelers. Toen de rust eindelijk wedergekeerd leek te zijn, ging het opnieuw mis. En wel binnen het hotel. Eén van de supporters had een gastverblijf geboekt en liet rond vijf uur 's nachts het brandalarm afgaan. De Fransman werd gearresteerd en heeft in totaal vijf uur op het Parijse politiebureau gezeten.

Volgens de Franse krant had de staf van Barcelona het hotel niet geprivatiseerd voor hun verblijf, waardoor de weg vrij was voor deze dubieuze acties van supporters. De bekendste supportersgroep van de Fransen, Collectif Ultras Paris, had niks met de incidenten te maken. De groep had juist nog opgeroepen om niet naar de faciliteiten te gaan.

Het duel tussen PSG en Barcelona begint vanavond om 21.00 uur. De ploeg van Ronald Koeman en Frenkie de Jong moet in de Franse hoofdstad proberen een achterstand van 4-1 uit te wissen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen