Seuntjens bevestigt vertrek en betuigt spijt voor interview

9 maart 2021, 19:58

Ralf Seuntjens heeft De Graafschap laten weten dat hij zijn aflopende contract op De Vijverberg niet zal verlengen. Naar alle waarschijnlijkheid vervolgt de 31-jarige aanvaller zijn loopbaan bij NAC Breda. Dat werd afgelopen weekend al min of meer duidelijk, toen Seuntjens in een interview met ESPN de Bredase interesse bevestigde en aangaf een overstap wel te zien zitten.

Daar heeft Seuntjens nu spijt van. "Ik reageerde misschien iets te vreugdig en vergat daarbij helemaal om De Graafschap te noemen", vertelt hij tegenover het clubkanaal. "Als ik het over mocht doen, dan had ik gezegd dat ik het een heel vreemde vraag vond. We strijden met De Graafschap om promotie en NAC is een concurrent van ons. Ik heb een contract tot eind juni en richt mij alleen op De Graafschap."

Supporters van de club uit Doetinchem waren niet blij met de flirt van Seuntjens. "Dat snap ik wel, vooral omdat NAC een concurrent is. Daardoor is het wel een hot item. Als het om een andere club was gegaan, hadden ze misschien gezegd: oké, prima, hij sluit het eerst hier mooi af. Ik zie De Graafschap echt als een schitterende club praten en zal nooit negatief over de club praten, wat voor besluit er ook wordt genomen."

De kwestie-Seuntjens is dinsdag intern besproken, bevestigt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. Na gesproken met technisch manager Peter Hofstede, hoofdtrainer Mike Snoei, de rest van de technische staf en de spelersraad is besloten om geen consequenties te verbinden aan de onhandige uitspraken van de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen