Janssen verlengt contract bij Vitesse en krijgt nieuwe functie

9 maart 2021, 18:41

Theo Janssen heeft zijn contract bij Vitesse verlengd. De 39-jarige clubicoon is nu tot de zomer van 2023 verbonden aan de huidige nummer vier van de Eredivisie. Met ingang van volgend seizoen krijgt Janssen een nieuwe functie bij Vitesse.

Janssen is op dit moment trainer van Vitesse Onder-18 en gaat na de zomerstop aan de slag als talentencoach binnen de Vitesse Voetbal Academie. In de brede zin van het woord zal de voormalig middenvelder toptalenten begeleiden om de stap naar de A-selectie te zetten. Het is een nieuwe functie binnen de jeugdopleiding van Vitesse.

"Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de club. Het lijkt mij super leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze toptalenten. Nadat ik eerst scout en vervolgens jarenlang jeugdtrainer ben geweest, is deze nieuwe rol een mooie stap om mij breder en dus completer te ontwikkelen", reageert Janssen.

Technisch directeur Johannes Spors denkt dat de rol van talentencoach uitstekend past bij Janssen. "Theo gaat een belangrijke rol spelen in de individuele ontwikkeling van onze talenten. Met zijn tactische kwaliteiten, menselijke benadering en ervaring als oud-prof, kan hij als geen ander bij onze talenten de juiste snaar raken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen