FC Den Bosch en Jordania wagen nieuwe lijmpoging

9 maart 2021, 17:52   Bijgewerkt: 9 maart 2021, 17:58

FC Den Bosch en Kakhi Jordania gaan op initiatief van de rechter toch weer met elkaar om tafel. De club en voormalig geldschieter stonden dinsdag tegenover elkaar in de rechtbank. Na een zitting van bijna zeven uur stemden zij in met een nieuwe lijmpoging, zo schrijft het Brabants Dagblad.

FC Den Bosch en Jordania krijgen twee weken de tijd om tot overeenstemming te komen. Lukt dat niet, dan spreekt de rechtbank op 9 juni alsnog het vonnis uit. Het conflict tussen de club en de Georgische zakenman sleept al twee jaar. Jordania eist bijna twee miljoen euro van FC Den Bosch, terwijl de club meent enkele tonnen van de voormalig geldschieter te goed te hebben.

Jordania voelt zich belazerd door FC Den Bosch. In de zomer van 2019 oordeelde de KNVB dat de Georgiër de club uit Noord-Brabant niet mocht overnemen. Jordania had op dat moment al 3,5 miljoen euro in de club geïnvesteerd. Een deel van die uitgaven, ter grootte van 1,8 miljoen euro, zijn volgens de Georgiër niet door hem goedgekeurd of op een andere manier besteed dan was afgesproken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen