'Barça wil Alaba en Agüero, Ribéry naar club Balotelli'

9 maart 2021, 16:06

Joan Laporta heeft na het winnen van de presidentsverkiezingen een duidelijk doel voor komende zomer: hij moet de selectie van FC Barcelona van een kwaliteitsimpuls gaan voorzien. Hij hoopt een extra verdediger en spits aan de selectie van trainer Ronald Koeman toe te voegen. Laporta aast naar verluidt op de transfervrije David Alaba en Sergio Agüero.

Het contract van Alaba loopt komende zomer af bij Bayern München. De Oostenrijkse verdediger heeft inmiddels aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Onder meer Real Madrid, Juventus en dus FC Barcelona zijn voor hem in de markt. Dat meldt Mundo Deportivo. Barça hoopt zich tevens met een extra aanvaller te versterken. Daarvoor is Agüero een van de gegadigden. De Argentijnse spits, die een goede klik heeft met Lionel Messi, beschikt tevens over een aflopende verbintenis.

Ribéry

Volgens La Gazzetta dello Sport staat ook Franck Ribéry voor een opmerkelijke transfer. De Franse aanvaller van Fiorentina maakt hoogstwaarschijnlijk na dit seizoen de overstap naar AC Monza, de club van Mario Balotelli en Kevin Prince-Boateng. Ook een Bundesliga-club heeft zich gemeld voor de 37-jarige aanvaller, die dit seizoen eenmaal scoorde en vijf assists gaf. In Duitsland beleefde de aanvaller zijn grootste successen. Als ploeggenoot van Arjen Robben beheerste hij jarenlang de linkerflank van Bayern München.

Ribéry, die sinds 2019 bij Fiorentina speelt, ligt momenteel overhoop met coach Cesare Prandelli. De buitenspeler aast daarom op een spoedig vertrek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen