Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Klopp verschaft duidelijkheid: hij gaat Löw niet opvolgen

Klopp verschaft duidelijkheid: hij gaat Löw niet opvolgen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 maart 2021 – Jürgen Klopp gaat Joachim Löw niet opvolgen als bondscoach van Duitsland. Dat maakte de trainer van Liverpool dinsdag voorafgaand aan het Champions League-duel met RB Leipzig bekend. De Duitse oefenmeester is voornemens zijn contract bij de Engelse grootmacht uit te dienen, waardoor de Duitse voetbalbond (DFB) verder moet kijken naar andere kandidaten.

Het nieuws dat Löw na het EK stopt als bondscoach sloeg dinsdag als een bom in bij onze oosterburen. Op verzoek van de trainer is de breuk tot stand gekomen. Löw bezorgde Duitsland meerdere prijzen, maar lag de afgelopen jaren onder vuur. Sinds het WK van 2018 vielen de resultaten tegen en bepaalde keuzes van de bondscoach schoten bij fans in het verkeerde keelgat.

Nu mag de Duitse voetbalbond op zoek naar een vervanger voor de bondscoach. Eén van de namen die al langer in verband wordt gebracht met de binnenkort vacante positie is die van Klopp, de Duitser die al sinds 2016 aan het roer staat bij Liverpool. Toen hij maandagmiddag gevraagd werd naar het bondscoachschap, liet hij weten dat hij er voorlopig geen belang bij heeft. "Of ik na de zomer beschikbaar ben voor de Duitse ploeg? Nee. Ik heb nog een driejarig contract bij Liverpool. Als je dat tekent, houd je je daar aan."

De trainer van Liverpool heeft er vertrouwen in dat de DFB met een goede vervanger voor Löw op de proppen komt. "Lowi heeft een ongelofelijk sterke periode gehad bij de nationale ploeg met veel successen. Ik heb vernomen dat hij met een hoogtepunt wil afsluiten. Er lopen nog genoeg Duitse trainers rond van een hoog niveau, dus ik denk dat ze (de DFB, red.) wel een geschikte vervanger gaan vinden." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd