Definitief: Young Boys mist keeper tegen Ajax

9 maart 2021, 10:43

BSC Young Boys moet het in de heenwedstrijd van de Europa League tegen Ajax definitief stellen zonder doelman David von Ballmoos. De 26-jarige sluitpost liep afgelopen weekend een hersenschudding op waarvan hij niet op tijd is hersteld. Von Ballmoos is op de weg terug, maar moet de reis naar Amsterdam laten schieten.

Dat bevestigt de club op Twitter. De 34-jarige Guillaume Faivre is zijn logische vervanger onder de lat. Von Ballmoos ging tegen Vaduz (1-1) in de fout bij de tegentreffer en kwam vervelend in botsing met een tegenstander. Na een klein uur spelen moest de goalie zich noodgedwongen laten vervangen door Guillaume Faivre. De 34-jarige Zwitser is tweede keeper van Young Boys en lijkt dus ook in de Johan Cruijff ArenA aan de slag te moeten.

Ajax en Young Boys treffen elkaar in de strijd om een plek in de kwartfinale van de Europa League. Ajax was in de vorige ronde over twee duels te sterk voor het Franse Lille OSC, terwijl de Zwitserse ploeg stuntte tegen het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. In eigen land is Young Boys hard op weg naar de landstitel. Het verschil met nummer twee Servette bedraagt liefst negentien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen