'Seuntjens tekent contract van 2 jaar bij NAC Breda'

9 maart 2021, 09:42   Bijgewerkt: 9 maart 2021, 09:49

NAC Breda en De Graafschap hebben een akkoord bereikt over de overstap van Ralf Seuntjens. De aanvoerder van de Doetinchemmers moet nog dit weekend zijn krabbel zetten onder een verbintenis voor de komende twee seizoenen, inclusief een optie voor een extra seizoen.

Dat meldt De Gelderlander. De 31-jarige spits moet komend seizoen de nieuwe aanvalsleider worden bij NAC, waar hij transfervrij binnenkomt. De aanvaller heeft een aflopend contract, waardoor hij sinds 1 januari vrij is om met andere clubs te praten. Seuntjens ging uitgerekend met een concurrent om de tafel. NAC staat op de derde plaats, terwijl De Graafschap de nummer twee is.

Seuntjens is dit seizoen opnieuw een belangrijke kracht bij De Graafschap, waar hij met dertien goals topscorer is. Bij NAC stelt hij ook zijn toekomst na zijn actieve loopbaan zeker. Seuntjens gaat bij NAC na het einde van zijn carrière doorgroeien in een beleidsmatige functie, nadat hij in 2017 de hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap afrondde.

Voor Seuntjens is de transfer naar NAC een droom die uitkomt. De aanvaller werd geboren in Breda en is al sinds zijn jeugd fan van de club.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen