Conflict in Friesland: Heerenveen bevestigt vertrek Hamstra

9 maart 2021, 11:35

Technisch manager Gerry Hamstra is per direct vertrokken bij SC Heerenveen. Hamstra zou een verschil van inzicht hebben met de clubleiding van de Friezen. De technisch manager voelt zich de laatste jaren beperkt op de transfermarkt. De club en Hamstra hebben een overeenstemming bereikt het tot 2022 lopende contract te ontbinden.

Met Denzel Dumfries, Michel Vlap, Kik Pierie en Chidera Ejuke sloeg Heerenveen de laatste jaren flinke slagen op de transfermarkt. Miljoenen stroomden in de Friese clubkas, maar geld om nieuwe spelers aan te trekken kwam er volgens Voetbal International nauwelijks. Dit seizoen werd het spelersbudget flink ingekort, waardoor Hamstra zijn sportieve dromen niet kan najagen.

Vorig jaar zomer botste Hamstra al met Cees Roozemond, die geen geld beschikbaar stelde voor Hamstra. Daardoor moest trainer Johnny Jansen met een uiterst smalle spelersselectie aan het seizoen beginnen. Voor Hamstra bevestigde het wat hij al jaren denkt: bij Heerenveen kan hij zijn ambities niet waarmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen