Dijkstra op weg naar Fortuna-uitgang, vraagt om compensatie

9 maart 2021, 09:17

SIeb Dijkstra lijkt spoedig definitief de deur bij Fortuna SIttard achter zich dicht te trekken. De keeperstrainer werd na een rel met trainer Sjors Ultee teruggezet naar de jeugdafdeling en mag op zoek naar een andere werkgever. De onderhandelingen tussen Dijkstra en de Eredivisie-club zijn in volle gang.

Dat meldt Voetbal International. Dijkstra hoopt naast zijn resterende salaris ook een compensatie voor imagoschade te krijgen, nadat de club hem in een officieel statement bestempelde als onbetrouwbaar. "'Maar ik vraag niks spannends, het gaat om een klein bedragje", geeft Dijkstra aan. "Mijn advocaat heeft een tegenvoorstel gestuurd, we wachten op een reactie. Ik heb bijna vijf goede jaren gehad bij Fortuna, we hebben veel voor elkaar betekend."

Dijkstra en Ultee kregen het aan de stok rond de keeperskwestie in Limburg. Ultee besloot de onlangs aangetrokken Piet Velthuizen direct tussen de palen te formeren, iets waar Dijkstra geen voorstander van was. De keeperstrainer kreeg gelijk: Velthuizen was bepaald niet fit en moest zich al snel laten wisselen. In gesprek met VI legde Dijkstra een bommetje door te zeggen dat hij het daar niet mee eens was.

Met Ultee sprak Dijkstra niet meer. "Dat snap ik ook wel. Hij zal erg geschrokken zijn van zichzelf. Zoals hij naar mij reageerde, dat past gewoon niet bij hem. Daarom zit ik er ook zo mee in mijn maag. Ik had Sjors heel hoog zitten, was tegen iedereen juist lyrisch over hem. Hij heeft deze situatie gewoon totaal verkeerd ingeschat. Dit gaat hem geen tweede keer overkomen." Spijt heeft Dijkstra wel degelijk. "Ik had nooit een appje moeten sturen. Ik bedoelde het alleen maar goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen