'PSV meldt zich officieel bij FC Twente voor komst Joël Drommel'

9 maart 2021, 08:10

PSV lijkt topfavoriet voor de komst van Joël Drommel. De 24-jarige doelman maakt dit seizoen indruk onder de lat bij FC Twente en hoopt komende zomer een transfer te maken naar een topclub. PSV en Twente zijn momenteel volop in onderhandeling over de transfer van de Oranje-international, die in Eindhoven de concurrentiestrijd moet aangaan met Yvon Mvogo.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV heeft zich officieel gemeld in Enschede nadat bleek dat Drommel de transfer ziet zitten. De 24-jarige sluitpost ziet PSV als een uitstekende vervolgstap in zijn loopbaan. In Eindhoven ligt een contract tussen de vier en vijf seizoenen klaar. Eerst moet PSV wel zijn huidige contract afbetalen, want Drommel ligt tot 2022 vast.

Om een hoog bedrag gaat het niet, maar FC Twente lijkt alsnog te kunnen cashen. PSV zou een bedrag van rond de drie miljoen euro moeten betalen voor de keeper die deze week opnieuw een plek in de voorselectie van het Nederlands elftal verdiende. Tijdens de vorige interlandonderbreking werd hij ook al opgeroepen, mede vanwege de blessures van Justin Bijlow en Jasper Cillessen.

PSV zal overigens ook de transfermarkt opgaan om zelf enkele spelers van de hand te doen. Daarbij gaat het om het vertrek van Denzel Dumfries, Donyell Malen, Pablo Rosario en Mohamed Ihattaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen