Inter steviger aan kop na zakelijke zege tegen Atalanta

8 maart 2021, 22:42

Inter heeft maandagavond uitstekende zaken gedaan in de Italiaanse titelrace. De ploeg van trainer Antonio Conte won in eigen huis met 1-0 van Atalanta en verstevigde daarmee de koppositie in de Serie A. Door de overwinning staat Inter weer zes punten los van AC Milan. De voorsprong op Juventus bedraagt tien punten.

Na de uitschakeling in de Champions League en de Coppa Italia is de Scudetto nog de enige prijs waarvoor Inter in de race is. De kans wordt met de week groter dat de club uit Milaan die prijs ook daadwerkelijk gaat winnen. Inter ging begin dit jaar voor het laatst onderuit en liet sinds 23 januari zelfs geen enkele steek vallen.

Tegen Atalanta verlengde Inter de zegereeks. De ploeg van trainer Conte had in een wedstrijd die vooral in de eerste helft aantrekkelijk was het geluk van de kampioen. Atalanta deed namelijk niet onder voor de koploper en had de pech dat vlak voor rust kopballen van Duvan Zapata en Berat Djimsiti van de lijn werden gehaald.

Inter, met Stefan de Vrij in het hart van de verdediging, ging een stuk efficiënter met zijn kansen om. Tien minuten na rust maakte Milan Skriniar uit een hoekschop het enige doelpunt van de wedstrijd. Inter beperkte zich in het resterende deel van de wedstrijd vooral tot verdedigen en Atalanta, met Marten de Roon en Robin Gosens als basisspelers, slaagde er niet in nog wat aan de achterstand te doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen