Terzic verwacht Haaland terug te hebben voor treffen met Sevilla

8 maart 2021, 14:55

Erling Braut Haaland lijkt fit genoeg om dinsdag in de Champions League aan te treden tegen Sevilla. De topspits van Borussia Dortmund viel afgelopen weekend tegen Bayern München nog uit met een lichte blessure, maar trainer Edin Terzic denkt dat zijn doelpuntenmachine beschikbaar is. Dat liet de coach weten op de persconferentie.

Haaland moest de strijd tegen Bayern na een uur spelen staken en zag zijn ploeg vervolgens met 4-2 verliezen van de koploper. Terzic stelde de fans van Dortmund echter gerust door op het perspraatje te melden dat hij de Noor tegen Sevilla gewoon aan de aftrap verwacht. Datzelfde geldt voor buitenspeler Thorgan Hazard, die tegen Bayern ook gewisseld werd.

De afwezigheid van Raphaël Guerreiro en Giovanni Reyna zal ook niet lang duren, zo opperde de oefenmeester. Dat geldt niet voor Jadon Sancho. Hij zal voorlopig nog aan de kant staan. Dortmund verdedigt tegen Sevilla een 2-3 voorsprong. Op Spaanse bodem zorgde scherpschutter Haaland nog voor twee doelpunten namens de bezoekers uit Duitsland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen