Uitwijking naar Boedapest kost Leipzig anderhalf miljoen euro

8 maart 2021, 13:19

RB Leipzig moet een bedrag van anderhalf miljoen euro betalen aan Liverpool. De Duitse club speelt woensdagavond de uitwedstrijd tegen de ploeg van Jürgen Klopp, maar reist vanwege de coronamaatregelen niet af naar Engeland. Omdat de spelers van Leipzig bij thuiskomst in quarantaine moeten, wordt de return afgewerkt in de Puskás Aréna te Boedapest.

Leipzig is welkom in Engeland, maar heeft er vanwege de verplichte quarantaine voor gekozen om niet naar Anfield te komen. De UEFA heeft de club daarom opgedragen om een bedrag van zo'n anderhalf miljoen euro over te maken aan de tegenstander. Het eerste duel werd ook Boedapest gespeeld, maar dat kwam omdat Liverpool vanwege een inreisverbod niet naar Duitsland mocht.

Woensdagavond moeten de Duitsers hoe dan ook aan de bak om de kwartfinales van de Champions League alsnog te bereiken. De heenwedstrijd eindigde namelijk in een 0-2 overwinning voor Liverpool. Dat de manschappen van Klopp te verslaan zijn, blijkt de afgelopen weken wel in de Premier League. De grootmacht heeft al zes thuiswedstrijden op rij verloren in competitieverband.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen