Weerzien tussen Schmidt en Nijhuis tijdens PSV-Feyenoord

Weerzien tussen Schmidt en Nijhuis tijdens PSV-Feyenoord

8 maart 2021 – De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord staat aanstaande zondag onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Dat betekent dat trainer Roger Schmidt voor de eerste keer sinds zijn ruzie met Nijhuis weer te maken krijgt met de arbiter. Eerder dit jaar liet de Duitser nog weten niks meer met de 44-jarige Enschedeër te maken te willen hebben.

PSV hoopt tijdens de topper tegen Feyenoord een nieuwe stap te zetten richting de tweede plaats, die op dit moment in handen is van de Eindhovenaren. De Rotterdammers moeten op hun beurt winnen in het Philips Stadion om de tegenstander in zicht te houden. Nijhuis wordt in Noord-Brabant ondersteund door Charl Schaap en Rogier Honig. Dennis Higler zit als VAR in Zeist.

Nijhuis en PSV-trainer Schmidt zijn bepaald geen vrienden nadat de coach zich na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam woedend had uitgelaten over de beslissingen van de arbiter. Zondagmiddag zal Schmidt die woede dus opzij moeten zetten, aangezien Nijhuis dan voor de eerste keer sinds dat incident een wedstrijd van PSV fluit. In Eindhoven wordt om 14:30u afgetrapt.

gerelateerd