Lang terug na coronabesmetting: "Ik ben best ziek geweest"

8 maart 2021, 11:41   Bijgewerkt: 8 maart 2021, 11:47

Noa Lang keerde zondagmiddag na een coronabesmetting terug in de basis bij Club Brugge. De koploper van de Jupiler Pro League boekte een eenvoudige overwinning op Zulte Waregem en Lang was meteen trefzeker. Na de wedstrijd blikte hij via de officiële clubkanalen nog even terug op de afgelopen weken, die bijzonder zwaar waren voor de talentvolle buitenspeler.

"Het was echt een vreselijke tijd", aldus Lang, die twee weken in quarantaine zat. "Ik mocht pas na anderhalve week echt weer dingen doen. Ik ben best wel ziek geweest. Drie dagen voordat ik me weer op de club moest melden, mocht ik pas weer rustig voor mezelf trainen. Ik ben zeker nog niet 100% en had het vandaag erg zwaar. Ik was op een gegeven moment echt moe. Het moet nu gelukkig steeds beter gaan."

Mede dankzij een treffer van Lang won Brugge met 3-0 van Zulte. De koploper heeft een voorsprong van veertien punten op achtervolger Antwerp, dat twee wedstrijden meer speelde. "We hebben weer gewonnen en ik heb weer gescoord. Dat hadden we echt even nodig. We hadden meer doelpunten moeten maken. Het is niet zo belangrijk wie de doelpunten maakt, maar het is fijn dat ik en de rest van het team goed speelden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen