FC Utrecht ziet hoofd jeugdopleiding Goes naar Israël vertrekken

8 maart 2021, 09:43

Jelle Goes vertrekt bij FC Utrecht. Hij legt zijn taak als Manager Academie neer en kiest voor een avontuur bij de voetbalbond van Israël. Daar gaat Goes aan de slag als technisch directeur. De vijftigjarige trainer begint op 15 mei aan zijn nieuwe uitdaging. Utrecht hoopt op zijn beurt snel een nieuwe hoofd jeugdopleiding aan te stellen.

Goes werkte de afgelopen drie seizoenen bij Utrecht en was in Nederland eerder actief bij GVVV, PSV en de KNVB. Daarnaast was hij bondscoach van Estland, waar hij ook als assistent en jeugdtrainer te vinden was. Op Russische bodem was Goes een seizoen eindverantwoordelijk voor het tweede team van CSKA Moskou en fungeerde hij als assistent bij Anzji Machatsjkala.

"Ik kijk terug op een mooie periode en een fijne samenwerking met Jordy Zuidam, de trainers en de overige stafleden", vertelt Goes op de clubwebsite over zijn vertrek. Zuidam baalt van het afscheid. "Jelle heeft met de Academie de afgelopen jaren goede stappen gezet, en de jeugdopleiding gebracht tot het niveau waar we nu staan", aldus de technisch directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen