'Dumfries en Tadic hadden telefonisch contact na ruzie'

8 maart 2021, 09:22

Denzel Dumfries en Dusan Tadic hebben hun ruzie van een week geleden bijgelegd. De aanvoerders misdroegen zich tijdens en na de topper tussen PSV en Ajax, maar hebben elkaar inmiddels gesproken. Volgens Hugo Borst is het conflict tussen de twee kemphanen op de wedstrijddag nog opgelost nadat Dumfries en Tadic elkaar telefonisch hadden gesproken.

Tadic was zondagmiddag na de 3-1 overwinning van Ajax op FC Groningen te horen bij NOS Langs de Lijn. Na het interview ging Borst nog even in op de ruzie. "Het is leuk dat die twee het weer hebben bijgelegd", vertelde hij. "Volgens mij hebben ze diezelfde avond al met elkaar gebeld. Ik vind dat wel goed dat ze het op deze manier hebben opgelost, zo hoor je dat te doen."

Borst kreeg de informatie naar eigen zeggen van een van de hoofdrolspelers zelf. "Dumfries is mijn Sparta-vriend. Heel af en toe dan gooi ik er eens een appje uit", vervolgde de analist. Dumfries en Tadic kregen het vorige week in de slotfase van PSV - Ajax met elkaar aan de stok na een woordenwisseling. Die wedstrijd eindigde door een late treffer van Tadic in 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen