'Spelersraad Vitesse wilde niet met Bazoer tegen AZ spelen'

'Spelersraad Vitesse wilde niet met Bazoer tegen AZ spelen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 maart 2021 – Riechedly Bazoer ontbrak zondagmiddag tegen AZ omdat een aantal spelers van Vitesse niet met het wilde voetballen. De centrumverdediger had zich misdragen op de training en bood daarvoor direct zijn excuses aan. Toch besloot trainer Thomas Letsch hem na overleg met de spelersraad van de Arnhemmers niet mee te nemen naar de thuiswedstrijd tegen de Alkmaarders.

"Bazoer heeft na de training met Letsch gesproken", vertelde journalist Freek Jansen van Voetbal International aan tafel bij Studio Voetbal. "Die wilde hem na excuses terug laten keren in de wedstrijdselectie. De spelersraad is daar voor gaan liggen en heeft aangegeven dat sommige jongens niet zouden speler als Bazoer mee zou doen. Ze wilden niet dat Bazoer terugkeerde in de selectie. Die spelers zijn heel stellig geweest."

Ploeggenoot Oussama Tannane nam het na de wedstrijd voor de camera van ESPN nog op voor Bazoer. "Hij is een leuke gozer, maar soms kan hij uit het niets heel boos worden. Dat is moeilijk te beschrijven. Als je hem een beetje kent, weet je hoe hij in elkaar zit. Ik hoop voor hem dat dit de laatste keer is en dat hij hierna weer kan shinen. Ik houd hem vaak rustig. Onze mentaliteit is een beetje hetzelfde."

Reacties

gerelateerd