Pasveer: "Dit had Bazoer misschien wel even nodig"

Pasveer: "Dit had Bazoer misschien wel even nodig"

7 maart 2021 – Remko Pasveer vindt dat de situatie rondom Riechedly Bazoer niet groter moet worden gemaakt dan die is. De verdediger van Vitesse ontbrak vandaag vanwege disciplinaire redenen tegen AZ, maar volgens de doelman is er niet veel aan de hand. Als het aan Pasveer ligt, kijkt men bij Vitesse vanaf maandag weer vooruit.

Bazoer zou zich op de training niet goed hebben opgesteld tegen onder meer Pasveer. "Ik heb nooit ruzie met jongens uit het team en dus ook niet met Bazoer", vertelde de goalie over zijn ploeggenoot bij ESPN. "Ik mag hem heel graag en hij wil altijd op het randje spelen. Dat doet hij ook op de training. Er is niet veel aan de hand. Hij is er maandag weer bij en dan gaan we vol gas vooruit. Dit had hij misschien wel even nodig. Bazoer is onderdeel van ons team dus wij gaan gewoon samen verder."

Tegen AZ stond de achttienjarige Enzo Cornelisse op de plek van Bazoer. Hij speelde een goede wedstrijd, maar kreeg wel een directe rode kaart. "Enzo heeft het fantastisch gedaan. Ga er maar aan staan als jonge vent. Op deze wedstrijd stond ook nog veel druk omdat het tegen AZ was. Hij heeft een geweldige wedstrijd gespeeld. Die rode kaart is klote voor hem. Als team willen we graag naar boven kijken en deze overwinning zorgt voor een mooie aansluiting."

gerelateerd