Woede bij RKC na strafschop: "We worden hier gewoon genaaid"

Woede bij RKC na strafschop: "We worden hier gewoon genaaid"

6 maart 2021 – Fred Grim was niet te spreken over de strafschop die zijn RKC Waalwijk zaterdagavond in blessuretijd de das omdeed tegen FC Utrecht. De trainer bleef na afloop van de nederlaag rustig, maar het was duidelijk dat hij het niet eens was met de discutabele beslissing van scheidsrechter Sander van der Eijk. Richard van der Venne hield zich op zijn beurt niet in over de arbiter.

"Dit gaat vannacht nog wel even door mijn hoofd spoken", sprak Grim na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Ik hoop ook bij de scheidsrechter, want dan weet hij misschien wel wat hij vanavond heeft gedaan. Dit is heel triest. Ik ben wel tevreden over hoe mijn team een switch heeft gemaakt in deze wedstrijd. Dat is altijd erg moeilijk. We moeten deze tegenslag samen verwerken."

Ook middenvelder Van der Venne vond het bepaald geen strafschop. "Even serieus, dit is toch geen penalty?", aldus de doelpuntenmaker bij ESPN. "Hij gaat niet eens kijken naar de beelden. Daar snap ik helemaal niks van. Ik heb hier geen woorden voor, dit is echt schandalig. Ik vind dit absoluut geen penalty. We worden hier gewoon genaaid en hebben minimaal met een punt moeten staan."

gerelateerd