Gokje met Ronaldo pakt goed uit voor Juventus in kraker

6 maart 2021, 23:07   Bijgewerkt: 7 maart 2021, 11:23

Juventus heeft zaterdagavond het gat met koploper Inter teruggebracht tot zeven punten. Een vroege achterstand deerde de Oude Dame niet tegen Lazio. Álvaro Morata nam Juventus in de Italiaanse kraker bij de hand. De Spaanse aanvaller had met twee doelpunten en een assist een enorm aandeel in de 3-1 zege.

Matthijs de Ligt ontbrak tegen Lazio in de selectie van Juventus. De Nederlandse centrumverdediger bleek nog niet fit genoeg om in actie te kunnen komen. Mogelijk spaarde trainer Andrea Pirlo hem voor de return in de Champions League tegen FC Porto. Komende dinsdag hoopt Juventus de 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd weg te poetsen.

In de basiself van Juventus was zaterdag niet De Ligt, maar Cristiano Ronaldo de belangrijkste afwezige. Uit voorzorg nam de Portugese ster in eerste instantie plaats op de bank. Twintig minuten voor tijd kwam hij alsnog binnen de lijnen. Juventus leidde op dat moment al met 3-1. Een comfortabele voorsprong, zeker met de wetenschap dat de thuisploeg na een kwartier op achterstand was gekomen.

Een fout van Dejan Kulusevski leidde de 0-1 in. Joaquín Correa onderschepte de zwakke pass van de Zweed, baande zich een weg naar het strafschopgebied van Juventus en schoot raak. Juventus stelde nog voor rust op orde op zaken via Adrien Rabiot, die met een pegel Lazio-doelman Pepe Reina kansloos liet. De Spaanse doelman moest na rust nog tweemaal de bal uit het net vissen. Twee keer was het zijn landgenoot Morata (schot in de korte hoek en strafschop) die raak schoot.

Juventus is door de zege koploper Inter tot zeven punten genaderd en heeft nu één punt minder dan nummer twee AC Milan. Bij Juventus zal men de blik nu richten op de wedstrijd van komende dinsdag tegen FC Porto. Mogelijk kan De Ligt zijn ploeg dan weer van dienst zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen