'Ook Ajax wil Drommel, maar PSV schakelt sneller'

6 maart 2021, 14:06

Ajax heeft zich gemengd in de strijd om Joël Drommel. De keeper van FC Twente staat hoog op het verlanglijstje van PSV, maar heeft in Nederland de topclubs voor het uitkiezen. De 24-jarige sluitpost van FC Twente aast komende zomer op een volgende stap in zijn carrière. Ajax ziet Drommel als opvolger van André Onana, al is het gecompliceerd.

Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. Volgens Verweij heeft Drommel zelfs al gesproken met Ajax. De Amsterdammers kunnen echter nog geen beslissing nemen over het aantrekken van een nieuwe keeper, omdat het nog niet weet wat er met André Onana. De Kameroense keeper is met Ajax in gesprek over het verlengen van zijn contract en wacht op de uitspraak van het CAS, dat zich buigt over zijn dopingschorsing.

Voor Ajax is het daarom een lastige situatie. De mogelijkheid was er overigens dat Drommel al bij Ajax onder contract had gestaan. "Dat konden ze vier jaar geleden al, want Sjaak Swart heeft die naam wel 82 keer ingebracht bij Ajax. Dat hebben ze toen niet gedaan. Nu hebben ze een gesprek gevoerd. PSV kan gewoon veel sneller schakelen dan Ajax op dit moment wil. Dat is ook een fantastische club voor hem."

PSV heeft zich deze week gemeld bij Drommel, meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Oranje-international wordt in Eindhoven gezien als de vervanger van Lars Unnerstall, die na dit seizoen naar FC Twente verhuist.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen