Promes haalt uit naar media: "Het is bla, bla, bla"

6 maart 2021, 12:27

Quincy Promes heeft gekozen voor een terugkeer naar Spartak Moskou. Dit seizoen was hij bij Ajax geen vaste basisspeler meer, terwijl er in Rusland juist weer een hoofdrol voor hem gloort. Op de clubwebsite van zijn werkgever blikt de aanvaller terug op de laatste weken als speler van Ajax.

"De laatste tijd is er veel negatiefs over mij geschreven, iemand vindt het blijkbaar belangrijk om dat te blijven benoemen", laat Promes optekenen. "Maar dat is het niet: het is allemaal bla, bla, bla." Promes wordt evrdacht van betrokkenheid bij een steekpartij, waarvoor hij zelfs een nacht in de gevangenis moest doorbrengen. Nog altijd geldt de Oranje-international als verdachte en hangt hem een gevangenisstraf boven het hoofd.

Promes wil zijn vizier weer richten op voetbal in plaats van randzaken, geeft hij aan. "Ik wil Spartak opnieuw kampioen maken en de titel pakken. Ik weet dat hier genoeg mensen aan twijfelen en zeggen dat ik de geschiedenis wil herhalen, maar dat het me niet gaat lukken. Voor mij is het een uitdaging om dit juist wel te laten zien. Ik wil voor de tweede keer kampioen worden met Spartak. En ook voor de derde keer."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen