VVV-Venlo mogelijk zonder Giakoumakis tegen Feyenoord

VVV-Venlo mogelijk zonder Giakoumakis tegen Feyenoord

5 maart 2021 – VVV-Venlo moet het komende zaterdag in het uitduel met Feyenoord mogelijk stellen zonder Giorgos Giakoumakis. De 26-jarige Griekse spits is een twijfelgeval voor de wedstrijd in De Kuip. Anastasios Donis, Tristan Dekker, Leon Guwara en Zinedine Machach zijn sowieso niet van de partij, terwijl Vito van Crooij net als Giakoumakis een vraagteken is.

"Morgen kijken we hoe hij ervoor staat", aldus Hans de Koning op de clubsite over Giakoumakis, die nog altijd één op een loopt in de Eredivisie. Na 23 wedstrijden staat de Griekse spits op 23 doelpunten. In het bekertoernooi kon de Griekse topschutter VVV dinsdag in de beker tegen Vitesse niet aan een finaleplaats helpen. De Venlonaren gingen in de GelreDome met 2-0 onderuit.

"We hebben redelijk kunnen wedijveren met Vitesse, die toch 'gewoon' op de vierde plaats staan. Aan dinsdag hebben we dan ook een goed gevoel overgehouden. Ook daar hebben we namelijk kansen gecreëerd. Goed, we trokken uiteindelijk aan het kortste eind, op basis van goede goals en individuele kwaliteiten", erkent De Koning.

"Die individuele kwaliteiten die Vitesse heeft, dat geldt natuurlijk ook voor Feyenoord", blikt De Koning vooruit. "We zullen er met z'n allen hard aan moeten trekken om resultaat te halen. Tegen AZ zie je dat, als ze het bij Feyenoord op de heupen hebben, ze bijna niet te stoppen zijn. Wij moeten ons daar tegen wapenen vanaf minuut één."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021