Wormuth wil blijven, maar nog geen sprake van witte rook

Wormuth wil blijven, maar nog geen sprake van witte rook

5 maart 2021 – Frank Wormuth is bezig aan zijn derde seizoen bij Heracles Almelo en beschikt over een aflopend contract bij de club. De Duitser heeft het goed naar zijn zin bij de Eredivisie-club en staat zeker open voor verlenging, maar duidelijkheid is er nog niet.

Tim Gillissen, technisch directeur van Heracles, kreeg van Tubantia de vraag waarom het zolang duurt voordat er duidelijkheid komt. "Wat is lang?", countert de directeur. "Af en toe moet je een beetje geduld hebben. De basis is positief, waar we naar kijken is of we een gezamenlijke ambitie kunnen realiseren. Hoe gaan we de uitdaging te lijf in een voetbalwereld die zo snel verandert?"

Wormuth staat met Heracles momenteel elfde. "We hebben het vooral over het perspectief", vertelt de trainer, die graag hogerop de ranglijst zou willen bivakkeren met Heracles. Roderik van Kerkhof weten, de zaakwaarnemer van de trainer, geeft aan dat Wormuth graag wil blijven. "Vorige week hebben we gesproken over het benodigde niveau van de selectie voor komend seizoen en de ambities van Frank en Heracles. Dat proces is belangrijk, omdat dit bepaalt of je succes gaat krijgen, want Frank wil graag een stapje omhoog maken met de club."

Volgens Van Kerkhof is geld geen mogelijk struikelblok in de onderhandelingen. "Dat kunnen anderen gek vinden, maar ik ben blij met een trainer die zegt: 'Het gaat mij om het leven en niet om het klotegeld. Er zijn clubs die zich melden en die interessant zijn. Er zijn ook clubs die andere normen en waarden hebben. Niks mis mee, maar dat past dan niet bij Frank."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021