Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nieuw hoofdstuk in Fortuna-soap: Dijkstra neemt advocaat

Nieuw hoofdstuk in Fortuna-soap: Dijkstra neemt advocaat

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 maart 2021 – De komst van Piet Velthuizen is momenteel een grote rel bij Fortuna Sittard, maar het einde daarvan is voorlopig nog niet in zicht. De 'gedegradeerde' keeperstrainer Sieb Dijkstra heeft naar aanleiding van uitspraken van hoofdcoach Sjors Ultee namelijk een advocaat in de hand genomen. De voormalig keeperstrainer van de Limburgers vindt dat hij teveel beschadigd is door de hele kwestie.

Dat doet Dijkstra volgens L1 vanwege het interview wat Ultee hield, die aangaf dat de uitingen van Dijkstra niet juist waren. Keeperstrainer Dijkstra sprak zich meerdere keren uit tegen de komst van Velthuizen, die volgens hem niet fit genoeg was en voor wie er veel betere alternatieven waren, waarna hij uit de technische staf van de club werd gezet. Ultee deed uitingen van Dijkstra over het conflict vervolgens af als 'onjuist' en kreeg bijval van technisch manager Sjoerd Ars.

"Ik word in dat bericht van de club als onbetrouwbaar neergezet. Mijn imago wordt op deze manier ernstig beschadigd", stelt de keepertrainer, die werd teruggezet naar de jeugdopleiding vanwege deze hele soap. "Dus dat moeten we het goed gaan oplossen en dat doe ik liever met hulp van een advocaat. Het is jammer dat het zo moet, maar de werkrelatie is op deze manier ernstig verstoord. Zo heeft ook een rol binnen de Academy als keeperstrainer voor mij geen zin."

Vrijdagmiddag staat er een gesprek gepland met Fortuna Sittard over de ontwikkelingen binnen de club. Het probleem begon toen hij halverwege februari hoorde dat Alexei Koselev een transfer naar Japan gaat maken en er een opvolger moest komen. Dat liep volledig mis in de communicatie en ontbrandde later enorm. Dijkstra werd teruggezet, maar dat bleek pas het begin van het einde in de hele soap. Een langer verblijf van Dijkstra bij de club lijkt gezien de ontwikkelingen ondenkbaar. De soap duurt overigens nog altijd voort, want Velthuizen bleek bij zijn debuut tegen FC Groningen inderdaad nog niet wedstrijdfit.

Lees ook: Keeperstrainer weg na ruzie met Ultee: "Nog nooit meegemaakt"

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd