Barça haalt op Twitter uit naar Sevilla: 'Voetbal draait om respect'

Barça haalt op Twitter uit naar Sevilla: 'Voetbal draait om respect'

4 maart 2021 – Na het bereiken van de finale van de Copa del Rey ten koste van Sevilla heeft FC Barcelona op Twitter zijn gram gehaald. In een tweet na de wedstrijd werd de tegenstander een gebrek aan respect verweten. Daarmee verwees de club naar een eerdere tweet van Sevilla, waarin de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund werd aangekondigd met een sneer naar de Catalanen.

Op 17 februari plaatste Sevilla een foto van Gerard Piqué die Kylian Mbappé niet kon bijbenen. Het was een foto van de wedstrijd van een dag eerder, waarin Paris Saint-Germain met 1-4 won van de Catalanen. Sevilla zelf zou het die avond opnemen tegen Borussia Dortmund. De foto werd als aankondiging voor dat duel gebruikt. Dortmund won die ontmoeting overigens met 2-3. 

Gisteravond (woensdag) schakelde Barcelona Sevilla uit in de halve finale van de Copa del Rey. Nadat de eerste wedstrijd in een 2-0 overwinning voor Sevilla eindigde, kwam de ploeg van Ronald Koeman terug en won het na verlenging met 3-0. Na afloop haalde de Twitter-admin de eerdere tweet van Sevilla weer tevoorschijn. 'Voetbal draait om respect. Goede nacht', sneerde de club.

Lees ook: Koeman beleefde 'beste avond als Barça-coach' tegen Sevilla

gerelateerd