Gemiste penalty Weghorst komt Wolfsburg duur te staan in beker

3 maart 2021, 23:58

Het is woensdag absoluut niet de avond van Wout Weghorst geworden in de DFB-Pokal. De spits van VFL Wolfsburg kreeg in de eerste helft tegen RB Leipzig de kans om de 0-1 te maken, maar faalde vanaf de penaltystip. In het restant van de wedstrijd trok Leipzig aan het langste eind: 2-0.

Op het spel stond vanavond een plaats in de halve finale van de beker. Cruciaal moment in het treffen bleek de penalty die Weghorst na 26 minuten mocht nemen. De Nederlander probeerde het, maar gleed weg en zag zijn inzet hoog over en naast vliegen. Zuur voor de spits die in de Bundesliga met veertien goals uitstekend op dreef is. Weghorst kon in het restant van de wedstrijd zijn stempel niet drukken, omdat de bezoekers bijzonder weinig gevaarlijk werden.

Leipzig was de betere ploeg en kreeg na een uur spelen loon naar werken. Yussuf Poulsen was de man die de 1-0 voor zijn rekening nam. De beslissing viel in de slotfase door een doelpunt van Hee-Chan Wang. De Zuid-Koreaan zorgde voor de 2-0 en hielp Leipzig definitief naar de halve finale van de beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen