Pérez tipt PSV: "Behoort tot de beste spelers Eredivisie"

3 maart 2021, 21:59

PSV doet er volgens Kenneth Pérez verstandig aan Joey Veerman komende zomer naar Eindhoven te halen. De 22-jarige middenvelder is uitgegroeid tot een van de smaakmakers van de Eredivisie en neemt SC Heerenveen geregeld bij de hand. Het middenveld van PSV kan tegelijkertijd wel een voetballende impuls gebruiken.

Pérez reageerde bij ESPN op uitspraken van Veerman, die aangaf het in de Nederlandse top te willen proberen. Ook Pérez ziet dat zitten. "Ik denk dat hij PSV veel voetbal kan brengen, als de trainer dat wil. Anders heeft het geen zin. Daar moet hij bij zijn keuze voor een transfer goed naar kijken", aldus de Deen, die Roger Schmidt dit seizoen vaak voor het defensieve duo Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario ziet kiezen.

"Het is een heerlijk joch", vervolgt Veerman. "Maar heeft hij ook het heilige vuur om in de absolute top te spelen? Wil hij echt kneiterfit worden?", vraagt hij zich hardop af. "Hij hoort bij de allerbeste voetballers in de Eredivisie, maar bij topclubs gaat het niet altijd zoals jij dat wilt. Dan moet je concessies doen." Veerman is dit seizoen een van de uitblinkers bij Heerenveen. De spelmaker brak door bij FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen