Drommel naar PSV? "Gevoelsmatig nog wat te vroeg"

3 maart 2021, 21:15

Joël Drommel staat op de radar van PSV, wisten diverse media te melden. De sluitpost van FC Twente is bezig aan een uitstekend seizoen in Enschede en wil komend seizoen een volgende stap in zijn carrière zetten. Drommel kan dus een toptransfer binnen de Eredivisie maken, maar niet iedereen adviseert hem dat te doen.

Oud-doelman Ronald Waterreus is dit seizoen onder de indruk van Drommel. "Alleen hypen we wel erg snel in Nederland, hè", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Neem Mohamed Ihattaren, die door de kenners liever nog gisteren dan vandaag Oranje in moest toen hij net gedebuteerd was, maar nu bewijst dat onderweg heel veel kan gebeuren. Voor keepers is het niet anders. Kjell Scherpen, ooit 'supertalent' bij FC Emmen, horen we nog wel iets over hem bij Ajax? Keepen in de subtop is echt iets anders dan keepen in de top."

Moet PSV dan wel met de keeper aan de haal gaan? Waterreus is huiverig. "Hoe talentvol Drommel ook is; gevoelsmatig zeg ik dat een transfer naar PSV te vroeg komt." Drommel zal in Eindhoven een flinke concurrentiestrijd moeten gaan voeren. Op voorspraak van coach Roger Schmidt kwam deze zomer Yvon Mvogo naar het Phillips Stadion.

Drommel is al jarenlang een vertrouwd gezicht op de Nederlandse velden. Al op achttienjarige leeftijd werd het jeugdproduct van de Tukkers eerste keuze. Het ging regelmatig gepaard met grove fouten, waardoor hij naar de achtergrond verdween. Met FC Twente degradeerde hij in 2018 naar de Eerste Divisie. Het bleek dé kans voor de keeper om zich te ontwikkelen. Gestaag is hij uitgegroeid tot wekelijkse uitblinker. Het leverde hem dit seizoen zijn eerste uitverkiezing voor het Nederlands elftal op.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen