Zeperd Leicester City in strijd om Champions League-ticket

3 maart 2021, 20:53

Leicester City heeft een gevoelige tik geïncasseerd in strijd om een Champions League-ticket. De landskampioen van 2016 verspeelde op bezoek bij nummer vijftien Burnley twee dure punten. De concurrentie kan deze week optimaal profiteren van de misstap van The Foxes.

De wond zal er na afgelopen seizoen nog ongetwijfeld zitten. Lange tijd leek Leicester City geruisloos af te stevenen op het tweede Champions League-ticket in de historie, nadat het in 2016 debuteerde na de spectaculaire landstitel. In de slotweken van de competitie ging het echter volledig mis. Niet Leicester, maar Manchester United en Chelsea gingen er na een felle strijd met een startbewijs vandoor. Het zla er voor de ploeg van Brendan Rodgers alles aan gelegen zijn dat deze editie te voorkomen.

Op bezoek bij Burnley deed het wat dat betreft bepaald geen goede zaken, want het bleef steken op een 1-1 gelijkspel. Tot directe paniek zal dat nog niet leiden, want het verschil met nummer vijf Chelsea bedraagt nog altijd zes punten. De club van Hakim Ziyech kan het gat met een overwinning op Manchester United echter met drie punten verkleinen.

Leicester City kreeg al vroeg in de wedstrijd een tik te verwerken. Matej Vydra, de Tsjechische spits van de laagvlieger, opende al na vier minutne de score. Een halfuur later trok Leicester de stand alweer gelijk. Kelechi Iheanacho zorgde op aangeven van zijn Nigeriaanse ploeggenoot Wilfred Ndidi voor het hoogtepunt van de avond. De Afrikaanse spits volleerde een steekpass zonder te twijfelen weergaloos tegen de touwen.

Sheffield United - Aston Villa: 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen