Ten Hag kiest voor Schuurs in bekerclash, Timber rechtsback

3 maart 2021, 19:50   Bijgewerkt: 3 maart 2021, 19:56

Erik ten Hag verkiest in de halve finale van de beker tegen SC Heerenveen Perr Schuurs boven de jonge Devyne Rensch. De rechtsback ontbreekt in de wedstrijdselectie, waardoor zijn positie wordt ingevuld door Jurriën Timber. Verder houdt Ten Hag vast aan dezelfde namen die afgelopen zondag een punt pakten op bezoek bij Ajax (1-1). Het duel in Friesland begint om 21.00 uur.

Ajax treedt daarom opnieuw aan met Daley Blind als linksback, terwijl Lisandro Martínez wederom een basisplaats krijgt. Het middenveld wordt gevormd door Ryan Gravenberch, Edson Álvarez en Davy Klaassen, terwijl Dusan Tadic, Sébastien Haller en Antony voorin voor de goals moeten zorgen. Zoals de laatste weken verdedigt Maarten Stekelenburg het Amsterdamse doel.

De opstelling van vanavond zal vooral voor Perr Schuurs als fijn worden ervaren. De 21-jarige centrumverdediger begon het seizoen nog als vaste basisklant, maar verloor zijn plek in het hart van de defensie de laatste weken aan Jurriën Timber. Afgelopen zondag kwam Schuurs direct na rust binnen de lijnen voor de geblesseerde Rensch. 

Voor twee spelers van SC Heerenveen wacht een bijzondere avond. Lasse Schöne en Siem de Jong nemen het als basisklanten op tegen de club waar zij hun meeste successen beleefden. Het duo vormt een viermansmiddenveld met Joey Veerman en Tibor Halilovic. Henk Veerman en Mitchell van Bergen moeten Schuurs en consorten op de proef gaan stellen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen