Veelbesproken duel tussen Juventus en Napoli alsnog ingepland

3 maart 2021, 18:55

Juventus en SSC Napoli treffen elkaar over twee weken alsnog in het Allianz Stadium. De wedstrijd tussen de Italiaanse topclubs stond eigenlijk in oktober al op het programma, maar destijds kregen de bezoekers vanwege corona geen toestemming om af te reizen naar Turijn. Woensdag 17 maart wordt daar om 18:45u alsnog afgetrapt door beide ploegen.

Begin oktober kreeg Napoli van de lokale autoriteiten geen toestemming om de reis van Napels naar Turijn te maken. Omdat de voetbalbond de wedstrijd niet verzette, stond Juventus in een leeg stadion te wachten op een tegenstander die niet zou komen. De gastheer boekte een reglementaire 3-0 overwinning, maar Napoli ging met succes in de beroep tegen die beslissing.

Over twee weken krijgt de club uit Napels de kans om voor de tweede keer dit seizoen van Juve te winnen. In februari werd de thuiswedstrijd namelijk met 1-0 gewonnen dankzij een treffer van Lorenzo Insigne. Een maand eerder bleek Juventus op haar beurt met 2-0 te sterk in de strijd om de Supercoppa Italiana. In de titelstrijd kan Juve zich geen nieuwe misstap veroorloven.

Dinsdagavond ging de wedstrijd tussen Lazio en Torino om dezelfde reden niet door. De bezoekers zaten in isolatie en konden niet naar Rome afreizen voor de wedstrijd. Lazio kwam net als Juventus wel naar het stadion, maar kwam dus niet in actie. Het is nog niet bekend wat er met die wedstrijd gaat gebeuren, maar de kans is groot dat ook dit duel opnieuw wordt ingepland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen