Klopp over interlands: "De spelers kunnen niet zomaar gaan"

3 maart 2021, 17:15

Jürgen Klopp weet nog niet wat Liverpool aan het einde van deze maand gaat doen met zijn internationals. Dan staat er namelijk weer een aantal interlands op het programma en als vanzelfsprekend krijgen veel spelers van de Engelse grootmacht een uitnodiging uit hun thuisland. Het is echter zeer de vraag of iedereen zomaar op en neer kan reizen.

"Dat is nog niet zeker omdat er op dit moment veel onduidelijkheden zijn", vertelde Klopp woensdagavond op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Chelsea. "Sommige spelers moeten naar rode gebieden reizen. Het is vergelijkbaar met de wedstrijden in de Champions League. We moeten tot het laatste moment wachten omdat mensen die beslissing moeten nemen."

De Duitse manager weet dan ook nog niet zeker of zijn spelers eind maart zullen vertrekken bij de club. "Iedereen zal het met me eens zijn dat we onze spelers niet kunnen laten gaan als ze vervolgens tien dagen in quarantaine moeten. Dat gaat gewoon niet. Maar het heeft geen zin om er veel over te praten omdat we er toch geen invloed op hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen