PSG ziet ook Moise Kean afvallen na positieve coronatest

3 maart 2021, 16:55

Moise Kean is vanavond niet van de partij als Paris Saint-Germain op bezoek gaat bij Girondins de Bordeaux. De grootmacht uit Parijs heeft via de officiële kanalen laten weten dat de aanvaller positief is getest op corona. Dat betekent dat hij voorlopig in isolatie moet en niet afreist naar het Stade Matmut Atlantique.

Mauricio Pochettino zal niet blij zijn met de afwezigheid van Kean. De Argentijnse trainer kan tegen Bordeaux namelijk ook geen beroep doen op de geblesseerde aanvallers Neymar, Ángel Di María en Marco Verratti. Kylian Mbappé is vanwege een schorsing afwezig en dat betekent dat het voor Pochettino behoorlijk puzzelen wordt in de voorhoede.

Na het competitietreffen met de nummer elf van de Ligue 1 speelt PSG aanstaande zaterdag in de Coupe de France een uitwedstrijd tegen Stade Brestois. Over precies een week staat vervolgens de kraker tegen FC Barcelona op het programma. Volgens RMC is het zeer de vraag of Kean dan weer beschikbaar is. PSG won de heenwedstrijd in Spanje met 1-4.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen