'ADO-back Van Ewijk geniet binnen- en buitenlandse interesse'

'ADO-back Van Ewijk geniet binnen- en buitenlandse interesse'

3 maart 2021 – Milan van Ewijk is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in dienst van ADO Den Haag. De twintigjarige rechtervleugelverdediger heeft zich volgens Voetbal International in de kijker gespeeld bij diverse clubs uit het binnen- en buitenland. Van Ewijk beschikt bij ADO Den Haag over een contract dat in de zomer van 2022 afloopt.

Van Ewijk maakte in de zomer van 2019 de overstap van Excelsior Maassluis naar ADO Den Haag en heeft zich in de Hofstad knap ontwikkeld. Het Schotse Celtic en het Belgische KAA Gent hebben onlangs hun interesse kenbaar gemaakt, terwijl vanuit Duitsland Schalke 04, Hamburger SV en SV Darmstadt de verrichtingen van Van Ewijk nadrukkelijk in de gaten houden.

Ook is er vanuit de Nederlandse subtop geïnformeerd naar Van Ewijk, die twee jaar geleden nog bij de amateurs voetbalde. "Op dit moment focust Milan zich op de degradatiestrijd met ADO", reageert zijn begeleider Style de Jong van Global Football Management. "Hij laat zich niet afleiden door alle interesse. Bovendien hebben we samen een stappenplan gemaakt om de beste keuzes te maken in zijn prille maar veelbelovende loopbaan. Daar houden we ons aan vast."

Van Ewijk speelde tot nu toe 36 wedstrijden voor ADO Den Haag in de Eredivisie. Vorig seizoen werd de jonge verdediger kort verhuurd aan SC Cambuur, waarvoor hij vanwege de coronacrisis slechts twee duels speelde.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021