De Koning treurt: "We waren graag naar De Kuip gegaan"

3 maart 2021, 08:21   Bijgewerkt: 3 maart 2021, 11:20

De teleurstelling is groot bij VVV-Venlo na het mislopen van de finale van de KNVB Beker. De Venlonaren bleken dinsdagavond een maatje te klein voor Vitesse, dat zich door doelpunten van Armando Broja en Oussama Tannane plaatste voor de eindstrijd (2-0). "Het is doodzonde, we zijn ver gekomen en waren graag naar De Kuip gegaan", baalt trainer Hans de Koning.

VVV-Venlo weerde zich kranig in de GelreDome, maar kon niet voor een stunt zorgen. "Ik denk dat we onze huid duur hebben verkocht. We hebben er alles aan gedaan om lang in de wedstrijd te blijven. Er zijn momenten geweest dat we de 1-0 hadden kunnen maken, die moet je er dan in zien te prikken. Maar het liep anders…", treurt De Koning voor de camera van ESPN.

De Venlonaren hielden tot een kwartier voor tijd stand. Toen kopte Broja de 1-0 binnen. Tien minuten later viel ook de 2-0, een beauty van Tannane. "De kopbal was een mooie goal. En die van Tannane…", lacht De Koning als een boer met kiespijn. "Als je die gasten nu ziet in de kleedkamer. Ze hebben ergens voor geknokt en zijn teleurgesteld. Dan doet verliezen best wel pijn."

Na de uitschakeling in de KNVB Beker kan VVV-Venlo zich volledig richten op de laatste fase van de competitie. De Venlonaren staan net boven de gevarenzone, met vijf punten voorsprong op nummer zestien Willem II. "Wij weten wat ons te doen staat. Deze kans pakten we met beide handen aan. Nu moeten we alle scherven bij elkaar rapen. Niet zeuren, hard werken en weer doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen