Unnerstall blij met transfer: "Had een goed gevoel bij FC Twente"

Unnerstall blij met transfer: "Had een goed gevoel bij FC Twente"

2 maart 2021 – Lars Unnerstall heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen bij FC Twente. Geduld moet de keeper nog wel hebben, aangezien hij pas in de zomer aan de slag zal gaan in Enschede. Toch kijkt de keeper van PSV uit naar zijn nieuwe werkgever.

De dertigjarige keeper beschikte bij PSV over een aflopend contract. Daardoor kon hij alvast in conclaaf met een nieuwe werkgever. "Ik had na de gesprekken met Jan Streuer en Ron Jans snel een goed gevoel bij FC Twente. De club is ambitieus, net als ik. Ik kom uit de buurt en ken FC Twente vrij goed. Met Schalke 04 hebben we hier gespeeld en dan zie je wat voor mooie club dit is met haar supporters en de sfeer in het stadion. Hopelijk is dat volgend seizoen weer terug", vertelt de Duitser op de clubwebsite.

Hij zal bij Twente de vervanger gaan worden van Joël Drommel, die waarschijnlijk gaat verkassen. Technisch Directeur Jan Streuer is tevreden met de komst van de Duitser. "We zijn heel blij dat Lars Unnerstall vanaf komend seizoen voor FC Twente gaat spelen. Lars is voor FC Twente een geweldige doelman. Hij speelt al een aantal seizoenen in de Eredivisie en heeft zich veelvuldig kunnen onderscheiden. Dat heeft hij bij VVV gedaan, maar ook in de wedstrijden voor PSV.  Hij heeft een ruime ervaring en barst ook van de ambities", sprak de directeur.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021