NEC veegt FC Den Bosch van de mat en sluit aan bovenin

2 maart 2021, 18:35

Op eigen terrein heeft NEC dinsdag weinig moeite gehad met tegenstander FC Den Bosch. De thuisploeg zegevierde door een sterke wedstrijd met 4-1 tegen de laagvlieger, die na de overwinning van afgelopen weekend op Jong FC Utrecht nu weer met beide benen op de grond staat.

NEC begon uitstekend tegen het FC Den Bosch van oud-NEC-coach Jack de Gier. Al na vijf minuten was het prijs via Javier Vet, die weer in de basis stond, die raak schoot. Vet had het vandaag op zijn heupen en was na rust ook trefzeker voor de 2-0. Die goal viel al na vijftien seconden in de tweede helft. Als NEC scherper was geweest, had het bij rust al veel meer doelpunten kunnen maken. Toch werd de marge in de tweede helft nog groot. Elayis Tavsan schoot op een prachtige manier de 3-0 tegen de touwen en Cas Odenthal maakte vervolgens zelfs de 4-0. Paco van Moorsel maakte daarna de eretreffer namens Den Bosch.

NEC staat zesde, met drie punten minder dan Go Ahead Eagles. Den Bosch blijft de hekkensluiter en heeft de zege op Jong Utrecht, wat de eerste zege in twintig speelronden was, geen vervolg kunnen geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen