Club Brugge heeft Nederlanders terug na forse corona-uitbraak

2 maart 2021, 11:12   Bijgewerkt: 2 maart 2021, 11:41

Noa Lang en Stefano Denswil zijn weer beschikbaar bij Club Brugge. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Beide spelers moesten vanwege een coronabesmetting een aantal wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar keerden dinsdag terug op de training van de Belgische topclub. Het is de vraag of zij donderdag in het bekertoernooi al kunnen aantreden tegen Standard Luik.

Club Brugge kreeg twee weken geleden te maken met een corona-uitbraak voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev. Het tweeluik tegen de ploeg uit Oekraïne moest echter gewoon doorgaan en werd verloren door Brugge. Afgelopen weekend werd de competitiewedstrijd tegen KAA Gent wel afgelast omdat de koploper zeven vastgestelde besmettingen had.

Inmiddels mag coach Philippe Clement de training weer leiden en zijn Noa Lang, Hans Vanaken, Stefano Denswil en Matej Mitrovic terug uit isolatie. Mats Rits, Charles De Ketelaere en Ethan Horvath zijn er nog niet bij. Dat geldt overigens ook voor Bas Dost, die last heeft van een hamstringblessure. Donderdag speelt Brugge in de kwartfinales van de Beker van België uit tegen Standard Luik.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen