Liverpool-Leipzig niet in Rotterdam, duel opnieuw in Boedapest

Liverpool-Leipzig niet in Rotterdam, duel opnieuw in Boedapest

2 maart 2021 – De wedstrijd tussen Liverpool en RB Leipzig in de achtste finales van de Champions League wordt volgende week woensdag waarschijnlijk afgewerkt in Boedapest. Vanwege corona-maatregelen troffen beide ploegen elkaar daar ook voor de heenwedstrijd. Liverpool moest een locatie regelen voor de return en klopte daarvoor onder meer aan bij de Kuip in Rotterdam.

Een wedstrijd in het stadion van wedstrijd bleek echter geen optie, zo laat een woordvoerder weten aan het ANP. Op dit moment geldt er in Nederland namelijk een reisverbod voor vliegtuigen met passagiers uit Groot-Brittannië. Liverpool had het Italiaanse Udine ook als optie, maar kiest volgens The Times om voor de tweede keer af te reizen naar Boedapest.

Liverpool speelde vorige week al de 'uitwedstrijd' tegen Leipzig in de Puskás Arena. Daar werd met 0-2 gewonnen door doelpunten van Mohamed Salah en Sadio Mané. De Engelse grootmacht werd door de UEFA verzocht om een alternatieve locatie te zoeken. De spelers van Leipzig zouden namelijk twee weken in quarantaine moeten als de wedstrijd in Engeland zou worden gespeeld.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021