'Ihattaren weigert aanbieding, breuk met PSV dreigt'

'Ihattaren weigert aanbieding, breuk met PSV dreigt'

2 maart 2021 – Het heeft er alle schijn van dat Mohamed Ihattaren zijn contract bij PSV niet gaat verlengen. De talentvolle middenvelder werd afgelopen weekend door trainer Roger Schmidt uit de selectie gezet en het is de vraag of het in Eindhoven nog goed gaat komen met de middenvelder. Volgens het Eindhovens Dagblad ligt een definitieve breuk op de loer.Ihattaren ligt nog tot medio 2022 vast in het Philips Stadion en kreeg van PSV al de kans om zijn contract te verlengen tot de zomer van 2025. Volgens het ED heeft hij een maand geleden echter laten weten dat hij niet op die aanbieding in wil gaan. Een akkoord tussen beide partijen was eerder dit seizoen dichtbij, maar de handtekening werden niet gezet en zodoende is de verwachting dat Ihattaren niet bij PSV blijft.

De huidige commotie rond de speler zet de verhoudingen tussen beide partijen alleen maar extra op scherp. Waar Ihattaren vorig seizoen nog een belangrijke schakel was, is hij onder Schmidt geen schim van zijn zichzelf. Het ED meldt dat er dit seizoen al meerdere incidenten zijn geweest en dat een vertrek in de zomer een serieuze optie is. PSV zal het toptalent echter ook niet zonder slag of stoot laten gaan.

Ihattaren mag woensdag weer aansluiten bij de selectie van Schmidt en zal zich dan van zijn goede kant moeten laten zien. PSV speelt dit seizoen nog tien competitiewedstrijden en moet alles uit de kast halen om de tweede plek veilig te stellen. Aanstaande zondag reizen de manschappen van Schmidt af naar Limburg voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het is dus nog niet duidelijk of Ihattaren, die dit seizoen pas twee keer scoorde, van de partij is.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 12 april 2021

  2. zondag 11 april 2021