'Bankzitter Bakker misdraagt zich na overwinning van PSG'

2 maart 2021, 09:20

Mitchel Bakker heeft zich niet van zijn beste kant laten zien bij Paris Saint-Germain. De talentvolle vleugelverdediger zat afgelopen zaterdag op bezoek bij Dijon negentig minuten op de bank en liet zijn frustratie na afloop iets te duidelijk merken. Tijdens een uitloopsessie schopte hij tegen een aantal reclameborden en liep hij boos naar de kleedkamer.

PSG won bij Dijon met 0-4, maar had Bakker dus niet nodig om de punten binnen te slepen. Na de wedstrijd moest de ex-speler van Ajax zich samen met andere bankzitters melden voor wat loopvormen. Volgens L'Équipe had de linkspoot daar geen trek in en besloot hij boos naar de kleedkamer te gaan. Onderweg kregen de reclameborden in het Stade Gaston Gérard het dus zwaar te verduren.

Layvin Kurzawa probeerde zijn ploeggenoot te kalmeren en slaagde daar uiteindelijk in. Na een tijdje keerde Bakker terug op het veld en bood hij zijn excuses aan. De verdediger kent een mindere periode in Parijs. Terwijl hij onder Thomas Tuchel nog regelmatig op het veld verscheen, doet zijn opvolger Mauricio Pochettino amper een beroep op de jeugdinternational. In Dijon kreeg Abdou Diallo de voorkeur van de Argentijnse trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen