Gisteren gemist: zeges NAC en Everton, averij Real Madrid

Gisteren gemist: zeges NAC en Everton, averij Real Madrid

2 maart 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 1 maart.Real Madrid stelt teleur en kent matige generale voor topper
Het rampseizoen voor Real Madrid lijkt maar geen einde te kennen. De topclub rechtte de rug de laatste weken met vier competitiezeges op rij, maar in eigen huis incasseerde de regerend landskampioen een volgende tik. Tegen subtopper Real Sociedad kwam het pas in extremis op gelijke hoogte: 1-1.

Sterk NAC mag stiekem dromen na zege op TOP
NAC Breda is volledig op stoom geraakt in de Eerste Divisie. De Brabanders wonnen in eigen huis ook van provinciegenoot TOP Oss (3-0) en schreven daarmee de vijfde driepunter op rij bij. NAC is bovendien al elf duels op rij ongeslagen en beging dit jaar nog geen uitglijder. Logischerwijs wordt er daarom in Breda stiekem weer gedroomd.

Everton blijft in race voor Champions League na zege
Marcel Brandts mag blijven hopen op een fantastisch sprookje. De technisch directeur zag zijn ploeg maandagavond drie kostbare punten pakken tegen Southampton, dat het na een fantastische start van het seizoen volledig kwijt is. Everton kan de top vier door de overwinning inmiddels ruiken.

Van Drongelen na maanden terug bij HSV, nederlaag in derby
Rick van Drongelen heeft na maanden blessuretijd zijn rentree bij Hamburger SV achter de rug. De verdediger moest zich in de immer zwaarbeladen derby met FC Sankt Pauli direct optimaal wapenen, maar een nederlaag van zijn ploeg kon hij uiteindelijk niet voorkomen.

'Nigeria wil Danjuma stelen van Nederlands elftal'
Het Nederlands elftal lijkt zich opnieuw zorgen te moeten maken om het vertrek van een potentiële Nederlands elftal-international. Tweevoudig Oranje-klant Arnaut Danjuma heeft namelijk een aanbieiding van de Nigeriaanse voetbalbond in beraad. Het Afrikaanse land hoopt gebruik te kunnen maken van veranderde FIFA-regels.

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021