Everton blijft in race voor Champions League na zege

1 maart 2021, 22:56   Bijgewerkt: 2 maart 2021, 09:44

Marcel Brands mag blijven hopen op een fantastisch sprookje. De technisch directeur zag zijn ploeg maandagavond drie kostbare punten pakken tegen Southampton, dat het na een fantastische start van het seizoen volledig kwijt is. Everton kan de top vier door de overwinning inmiddels ruiken.

The Toffees beleven een memorabel jaar. Lange tijd mengde het zich knap in de strijd om de eerste plaats met rivaal Liverpool, inmiddels is het met de huidige zevende plaats ook een van de grote Premier League-sensaties. Everton heeft namelijk na 25 duels 43 punten verzameld, twee minder dan nummer vier West Ham United. Everton heeft echter nog een wedstrijd voor de boeg en nestelt zich met een overwinning bij de beste vier ploegen van Engeland.

Dat levert Champions League-deelname op, een kroon op het werk van Marcel Brands. De ex-directeur van PSV formeerde een sterk elftal, dat in staat blijkt mee te kunnen doen om de bovenste plekken. Dat bleek maar weer eens in eigen huis tegen Southampton. Na negen minuten omspeelde Richarlison de doelman, om de bal vervolgens in het doel te tikken. Het was direct de beslissende goal. Een historisch Champions League-ticket - Everton deed nog nooit mee aan het miljardenbal - kwam daarmee opnieuw een stapje dichterbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen