'Promes moet slachtoffer steekpartij villa van 1,8 miljoen geven'

1 maart 2021, 20:25

Quincy Promes heeft nu al een hoge prijs moeten betalen voor zijn mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij afgelopen jaar. De aanvaller van Spartak Moskou, die afgelopen week Ajax verruilde voor een avontuur in Amsterdam, heeft een peperdure villa in Utrecht moeten afstaan aan het slachtoffer van het steekincident.

Dat meldt De Telegraaf. Het slachtoffer heeft via de rechter beslag laten leggen op een riante woning van Promes. Het betreft een villa in Utrecht ter waarde van 1,2 miljoen, inclusief een bijgebouw met de waarde van 600.000 euro. De advocaat van het slachtoffer, een neef van Promes, geeft aan dat er gerechtelijke stappen zijn ondernomen, zoals het beslag op de villa. "Dit is gedaan als zekerheidstelling voor een op hande zijnde schadeclaim."

Promes wordt sinds eind vorig jaar verdacht van de steekpartij, die zou hebben plaatsgevonden op een familiefeest van de aanvaller zelf. De politie lichtte de Oranje-international van zijn bed en liet hem zelfs een nacht in de gevangenis overnachten. Promes koos twee weken geleden voor een overstap naar Spartak Moskou, de club waar hij als speler zijn meeste successen beleefde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen