Gelukkige goals Napoli geven geplaagde Gattuso iets meer lucht

28 februari 2021, 19:59

Gennaro Gattuso heeft zichzelf weer even wat meer lucht verschaft als trainer van Napoli. De coach lag vol onder vuur bij de Italiaanse topclub, maar deed zondagavond in eigen huis tegen Benevento wat het moest doen: winnen. Dries Mertens en Matteo Politano namen de doelpunten voor hun rekening (2-0).

Met de matige reeks in de Serie A, de pijnlijke uitschakeling tegen Granada in de Europa League én de knock-out in de Coppa Italia leken de dagen van Gattuso als coach van Napoli geteld. De zege op Juventus – de enige in de laatste drie duels voor het treffen met Benevento – leek zelfs niet genoeg om het vege lijf te redden van Gattuso.

Toch zat de oefenmeester tegen Benevento nog op de bank en zag hij Mertens met enig fortuin (zie onder) de score openen na goed een half uur, terwijl de treffer van Politano, die de bal bij de tweede paal uiteindelijk binnenliep, zo mogelijk nog gelukkiger was. De gelukkige goals waren ondanks de rode kaart voor Kalidou Koulibaly (tweemaal geel) genoeg voor de zwaarwegende zege, die Gattuso in elk geval voor even in het zadel houden. Bovendien blijft Napoli in de strijd om een Europees ticket in de Serie A. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen