Drama-avond Cillessen: drie goals om de oren

27 februari 2021, 23:25

Jasper Cillessen heeft op bezoek bij Getafe een dramatische avond beleefd. De 31-jarige sluitpost, die na maanden blessureleed terug is onder de lat bij Valencia, moest op bezoek bij concurrent Getafe liefst driemaal de bal uit het net halen. Valencia blijft daardoor bungelen aan de onderkant van de middenmoot.

Na een slepende spierblessure beleefde Cillessen afgelopen week een fraaie terugkeer, nadat zijn ploeg met 2-0 won van Celta de Vigo. Een wederopstanding van de subtopper leidde dat echter niet in. Op bezoek bij Getafe kreeg het een flink pak slaag. Cillessen moest treffers van Mauro Arambarri, Jaime Mata en Carles Alena incasseren.

Cillessen zal de komende weken zijn doel schoner moeten houden om Valencia te helpen het seizoen nog van kleur te voorzien. Valencia bezet momenteel slechts de veertiende plaats in La Liga en moet eerder vrezen voor degradatie dan dat het kan dromen van deelname aan Europees voetbal. De voorsprong op nummer achttien Valladollid bedraagt slechts zes punten.

Voor Frank de Boer zal de tweede basisplaats op rij voor Cillessen goed nieuws betekenen. De Boer gaf in het verleden al aan dat een fitte Cillessen zijn eerste keuze onder de lat is. Met onder meer Tim Krul, Joël Drommel, Marco Bizot en de blessuregevoelige Justin Bijlow is de keuze in het keepersgilde ook vrij schaars.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen